Hagarna 2011

Finns numera tre hagar på markerna.Del av första och största hagen.Lilla sommarhagen.Den nyaste hagen som kommer vara vinterhagen som ligger i anslutning till ladugården. Fri passage kommer det vara in och ut för fåren.

Traktorn

Just det. Anlände ju en traktor i somras som farsan hittade billigt. Har använts en hel del redan faktiskt.


Mer fårbilder

Ligger runt 300 bilder på fåren på datorn som är värda att titta på om man gillar får. Men det är ingen som orkar förminska dem och ladda upp.


Cindy

Min favoritkatt Cindy, världens bästa katt, är spårlöst försvunnen. Har inte sett till henne på en månad snart. Sorgen är stor...


Ladugårdstaket

Nu är det nästan helt klart. Bytet från tegel till plåttak. Mestadels föräldrarna som ägnat sig åt denna syssla så ska inte ta åt mig alltför mycket ära.
Höstväder

Den 6e oktober kom höstens värsta regnväder. Hanna och jag ut i hagen för att trösta fåren som stod där i regnet och såg lite bekymrade ut.

Hanna fick lite regn på sig också.

Vinterförvaring av fåren

Ladugården rensas ur och byggs om. Fåren ska nämligen få lite bättre vistelsemiljö över vintern. Hanna har varit till stor hjälp, så en stor applåd till henne.Här är specialbåset. Problemfåren som inte ska paras. Vi orkar inte med napplamm första året nämligen.

Den nya lilla baggen. Minstingen i gänget just nu.
Kelsjuka varelser finns det gott om
Mina älsklingar


Lite fler får


RSS 2.0