2010-05-15 Plåttak

Idag byggde jag klart hundhuset. Nu när taket är på så är det bara färg som saknas. Falurödfärg är ett måste! I väntan på pengar till husrenoveringen blir nästa projekt en avställningsplats till vedklyven och färdigställande av vedskjulet.  
Såhär blev det. Tänk er att det är rödmålat.Lite närmare bild. Att jag orkade syssla med lite detaljer är ett mysterium.

Klart!Linslusen Maximus ser kameran direkt.You SOO pretty boy!Ceasar däremot är mer intresserad av min arbetshandske som han ALLTID snor när jag jobbar med nått i trädgården. Vet inte hur många han har ätit upp.Men även Ceasar kan posera ibland :)


2010-05-14 Hundhuset

Idag fick jag tummen ur och började på hundarnas utbyggnad av sitt hus. Är inte klar än men är på god väg. Golvet i klädkammaren är även flytspacklat men vad lite onödigt att visa bild på då det inte är något att se. Utomhus är även en jäkla massa grenar och skräp uppeldad.


Hundarnas utbyggnad börjar ta form. Varför ska man inte göra det seriöst? Nästan så jag själv skulle kunna flytta in där när det är klart.


Det är bra med gratis virke. Det syns knappt att jag tagit något från högarna i ladan som vi plockade hem efter brobygget vi (NCC) gjorde i Kalmar. Och då har jag ändå byggt ett lösdriftstall med sadelkammare, 20m staket, ett vedskjul, höjt och bättrat på ladugårdstaket, en sågbock, inrett ett hundhus tidigare och nu detta hundhuset. 

RSS 2.0