2010-07-06 Inredningen påbörjas.

Så nu blev det dags att inreda. Tänkte hela ytan med dammfolie. Vill ju gärna inte ha några vattenskador i huset sen. Sen påbörjades arbetet med att täcka allt med frigolit.1mm gummimatta överallt. Uppsatt med skruvar som tätats med silikon.Detta är bara början. Hela väggarna ska täckas av bergimitation så det krävs en hel del frigolit.Påbörjan av "sjön" och pumpcentralen för vattenfallet.Ska bli klippavsatser på väggarna som jag får lösa hållfastheten i med stora 10 tums spik.


2010-07-06 Sista innan inredningen påbörjas.

Nu är alla förberedelser klara. Stommen och kabelkanaler och designen är bestämd.
Härnäst blir det att börja inreda.
2010-07-03 Stommen klar

Projektet går sakta men säkert framåt och man inser efter hand vilket stort projekt det faktiskt är.Lyfte in lite av växterna för att försöka bestämma hur jag ska designa det.Nertill har jag gjort en kabelkanal för att slippa ha alla sladdar synliga.Började skissa ut vart växterna och vattenfallet och "sjön" skulle vara.Kommer även finnas lianer och tropiskt regn inbyggt.

2010-06-30 Nytt projekt

Beslöt mig idag efter mycket som gått emot mig, att jag skulle bygga ett terrarium. Och varför göra ett litet när man kan göra ett stort?Givetvis fick man börja med att plocka isär den nya dvd-hyllan som nu var ivägen. Snacka om långsiktig planering.Stommen börjar ta form.Två meter hög, en och en halv meter bred och en meter och tio centimeter djup blir måtten.


2010-06-08 DVD-hylla

När man har mycket filmer bör man visa det också. Så därför snickrade jag ihop en liten hylla väldigt snabbt. Som jag dock insåg var för liten sen.


2010-06-02 Lite nya bilder

Tog lite nya bilder som blev sådär idag.
RSS 2.0