2010-01-05 Dörren

Gårdagen sysselsattes av att Ola slet ur fönstret och sågade upp ett stort hål. Natten blev lite svalare än normalt då det bara var lite plast som vägg. Idag kom Olas pappa och hjälpte till att fästa karmen och sedan hänga i dörren. Under tiden så städade Olas mamma lite inomhus. Man hinner ju inte allt.
För övrigt så avråder jag folk från att handla på Bauhaus numera. När vi beställt hem dörrkarmen och den kommit efter fem veckor så visar det sig att varan är skadad så Ola reklamerar den direkt. Fem veckor till ska dem ha för att få fram en ny när det är dem själva som gjort fel. Det retar en enormt. När den nya karmen kommit så kikar Ola på den direkt i affären och kontrollerar bara att den är hel. Eftersom den var det så lades den undan i väntan på montering. Så idag när den ska monteras så visar det sig att den är i fel blå färg. Man blir så trött på inkompetent folk. Så nu ska vi in till Bauhaus och kräva att vi får en burk färg i rätt kulör som kompensation. Och det är det minsta dem ska ge oss tycker vi.
Jävla skitföretag BAUHAUS!!


Den nya entren från insidan. Inte klart än men det börjar hända nått. Dörren är t.ex. insatt och ja.. den förbannade karmen.


Entren utifrån som den ser ut nu.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0