2010-04-19 Premiär

Idag var det premiär för hundarna i deras nya hundgård. De verkar ha trivts jättebra. Sprang runt och lekte massvis när jag kom hem och la nästan inte ens märke till mig. Direkt efter jobbet så sågade jag upp deras ingång till deras lilla hus. Därefter gick jag in och monterade klart taket i klädkammaren och slog upp en gipsskiva in till köket. Framåt går det.
Hundarna låg helt utslagna efter att ha sprungit runt och lekt och jagat varann en lång stund.Sötaste Maximus och i bakgrunden deras lilla ingång som jag sågade upp.Klädkammarens tak är uppsatt och dörren igenbommad. Nu kanske värmen håller sig lite bättre i huset med.

I morgon kommer tydligen VVS killen igen och ska kolla varför inte varmvattenberedaren fungerar. Förhoppningsvis kan man ta sig en varm dusch för en gångs skull i morgon efter att man kommer hem från jobbet.


Kommentarer
Postat av: Maritha

Oj, vad du jobbar på! Bra!

2010-04-20 @ 14:21:05
Postat av: Elin

Vad mysigt för dina hundar med en stor hundgård..vacker miljö omkring dem.:) Skönt att det är vår och snart sommar för då blir allt lättare att arbeta och det är inte lika kallt längre.;) Blir avis..skulle gärna vilja ha en walk in garderob!

2010-04-20 @ 17:46:01
URL: http://jonaselin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0